GNT Group hakkında

EXBERRY® hakkında
EXBERRY®, Coloring Foods alanında küresel pazar lideridir. Marka konseptlerin en doğalını, gıdaları gıdalarla renklendirme yolunu uygulayarak, yüksek performanslı renk çözümleri sunmasıyla bilinmektedir. EXBERRY® ürünleri, sadece presleme, doğrama, süzme ve konsantre etme gibi yumuşak, fiziksel işlemler kullanılarak meyvelerden, sebzelerden ve yenilebilir bitkilerden üretilmektedir. Marka, 400'den fazla renk tonu seçeneğiyle pazardaki en geniş yelpazeyi sunmaktadır. Şekerleme, süt ürünleri ve unlu mamuller, alkolsüz ve alkollü içecekler ve baharatlı uygulamaları da dahil, hemen hemen tüm yiyecek ve içecekler için uygundur. Konsantreler kullanım kolaylığı, parlaklık, performans ve, ürünlerin tam olarak izlenebilirliğini, fiyat ve stok istikrarını sağlayan dikey bütünleştirilmiş tedarik zinciri özellikleri sayesinde dünya çapında değer kazanmaktadır. EXBERRY® ürünlerini uygularken üreticilere, stratejik ürün geliştirmeden ürün entegrasyonuna ve yasal konularda danışmanlığa kadar birçok konuda profesyonel destek sağlanmaktadır. EXBERRY®, yiyecek ve içecek sektörünün devleri de dahil olmak üzere, 1.400'den fazla yiyecek ve içecek şirketinin tercih ettiği renk çözümüdür.

GNT hakkında
GNT Grubu, doğal malzemeler kullanarak üretilen, gelecekte de kullanılabilecek özel ürünlerin geliştirilmesinde öncü olan bir aile şirketidir. Renklendirici Gıda alanında lider konumunda olan global markası EXBERRY® portföyüyle dünya çapında tanınmaktadır. 1978 yılında kurulan şirket, meyve, sebze ve yenilebilir bitkilerden oluşan çözümler sağlamakta emsalsiz tarımsal bir yetkinlik ve süreç mühendisliği deneyimi sunmaktadır. Genel merkezi Hollanda'nın Mierlo kentinde olan GNT’nin, dünya genelinde 75 farklı ülkede müşterisi ve Kuzey ve Güney Amerika, Asya, Avrupa ve Orta Doğu kıtalarında şubeleri bulunmaktadır.

GNT Group
Mierlo, Netherlands